fbpx
Selecteer een pagina

Case Study

Een ROAS van 32,44 en een organische groei van meer dan 50%!

Voordat wij aan de slag gingen voor Budgetstoffen werd er wel geadverteerd, maar hadden ze geen idee wat het opleverde. Herkenbaar? Wij hebben Budgetstoffen geholpen echt resultaat te laten behalen met hun advertising campagnes en hebben gezorgd voor een organische groei in warm verkeer van meer dan 350% in een half jaar tijd!

Details

Bedrijfsnaam: Budgetstoffen NL & DE
Datum: Jan 2019 tot heden
Website: budgetstoffen.nl & budgetstoffe.de

Budgetstoffen is het bedrijf van Astrid en Henk Timmer, twee online ondernemers die sinds 2015 in de stoffen-niche zijn gestapt. Met hun online aanbod van kwalitatieve en scherp geprijsde stoffen zijn ze een groot succes in Nederland en Duitsland. Wij helpen hun met Google- en Social Advertising, en met succes! Lees op deze pagina over de resultaten die wij, samen met hun, hebben behaald. 

Tijd om het roer om te gooien

Omdat de ondernemers achter Budgetstoffen, Astrid en Henk, niet goed inzichtelijk hadden wat elke uitgegeven euro aan marketing nou opleverde was het voor ons zaak om te starten met de basis. Hierna gingen wij aan de slag met advertising op Google en Facebook. Dit deden wij voor zowel de Duitse als de Nederlandse webshop. Door gericht te adverteren in Google weten wij de kosten per klik laag te houden en genereren wij maandelijks meer dan 50K aan omzet voor onze klant. Gemiddelde kosten per conversie? Slechts € 0,56!

Daarnaast was de Duitse webshop organisch niet heel goed zichtbaar, ook hier gingen we mee aan de slag. Hiernaast zie je de behaalde stijging van meer dan 50% in organisch verkeer. Dit hebben wij weten te bereiken door op lange termijn de autoriteit van de URL te verhogen. Door een hoge autoriteit toont Google je hoger in de zoekresultaten. 

ROAS van 32,44 met Facebook en Instagram Advertising

Naast Google Advertising zetten wij gerichte advertising op Facebook en Instagram. Onder andere door middel van retargeting op bezoekers die nog geen aankoop hebben gedaan. Daarnaast werken we met look-a-like doelgroepen. Hiernaast zie je één van de campagnes met een Return On Advertising Spend (ROAS) van 32,44!

Stuur ons een bericht

Meer informatie over onze dienstverlening of een gratis adviesgesprek aanvragen? 

+31(0)621173752
+31(0)85-0603550
info@robinonlinemarketing.com
363-548-0486

© ROM is een onderdeel van Robin Online Marketing & Consultancy B.V.  |  Alle rechten voorbehouden

WhatsApp Direct contact via WhatsApp