fbpx
Selecteer een pagina

Over ons

Ambitieuze B2B en e-commerce bedrijven laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn een team gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen.

Je bedrijf laten groeien met online marketing?

Als je op zoek bent naar een online partner met een bewezen trackrecord, dan zit je bij ons goed! Jouw groei is onze misse en dat merk je in alles wat we doen. Wij zijn een klein en hecht team van specialisten, die het elke dag een beetje beter willen doen. En om dat te doen streven we elke dag naar verbetering. We leren bij en zijn aangesloten bij ’s The Academy van Cat Howell, ’s werelds grootste netwerk van online marketing specialisten. 

Daardoor zijn we in staat om op elk moment op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en worden we getraind door de beste marketeers ter wereld. En dat zie je terug in de resultaten die wij behalen voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor leads voor B2B bedrijven en creeren meer omzet voor e-commerce organisaties. Dus waar wacht je nog op, neem vandaag nog contact met ons op!

Onze specialisten

Het beste resultaat behaal je met een gespecialiseerd en gebalanceerd team. Kijk hieronder wie er allemaal verantwoordelijk zijn voor jouw online groei!

Robin Buzink

Robin Buzink

Eigenaar

Sanne de Laater

Sanne de Laater

Virtual Assistant

Erik Lagas

Erik Lagas

Advertising Specialist

Jeroen Gude

Jeroen Gude

Google Ads Specialist

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Lory Rave

Lory Rave

(Front-end) Designer

Tony Wassenaar

Tony Wassenaar

Copywriter

Wesley v.d. Stel

Wesley v.d. Stel

Copywriter

Richard Buzink

Richard Buzink

Back-end development

+31(0)621173752
+31(0)85-0603550
info@robinonlinemarketing.com
363-548-0486

© ROM is een onderdeel van Robin Online Marketing & Consultancy B.V.  |  Alle rechten voorbehouden

WhatsApp Direct contact via WhatsApp