fbpx
Selecteer een pagina

LinkedIn Advertising

LinkedIn is een perfect platform voor B2B lead generatie. Het grootste zakelijk platform van de wereld geeft je de mogelijkheid om zeer exact professionals te bereiken met je boodschap. Ook kunnen we deze professionals direct een bericht naar hun mailbox laten sturen. 

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Wij weten wat wel èn niet werkt

LinkedIn heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld en maakt de mogelijkheden tot adverteren steeds interessanter voor gebruikers. Het beeld is vaak dat adverteren op LinkedIn duur is en niet rendabel is. Maar wij hebben de code gekraakt. Wij weten wat wel en niet werkt. LinkedIn is al lang niet meer een database met cv’s van werkzoekenden. Het is uitgegroeid tot eeen social media kanaal dat specifiek gericht is op zakelijk gebruik. 

In Nederland zijn er momenteel meer dan 5 miljoen gebruikers met een LinkedIn profiel. Hiervan gebruiken ruim 750.000 mensen LinkedIn dagelijks. Wil je weten hoe je meer resultaat uit LinkedIn Ads kan halen? Of wil je de mogelijkheden op LinkedIn inzetten voor je organisatie? Wij zijn gespecialiseerd in B2B leadgeneratie, dus neem zeker vandaag nog contact met ons op, dan plannen we z.s.m. een adviesgesprek in!

Stuur ons een bericht

Meer informatie over onze dienstverlening of een gratis adviesgesprek aanvragen? 

+31(0)621173752
+31(0)85-0603550
info@robinonlinemarketing.com
363-548-0486

© B-Digital is een onderdeel van Robin Online Marketing & Consultancy B.V.  |  Alle rechten voorbehouden

WhatsApp Direct contact via WhatsApp