fbpx
Selecteer een pagina

Google Advertising

Wil je ook je diensten adverteren via Google? Of heb je hulp nodig met je bestaande Google Adwords campagne? Zoekmachine adverteren (SEA) is een directe link tussen vraag en aanbod. Je doelgroep vraagt in de zoekbalk naar een product of dienst en jij toont binnen enkele seconden je beste aanbod. 

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Wij weten wat wel èn niet werkt

Omdat er steeds meer bedrijven via Google adverteren, worden de kosten per klik steeds hoger. Het gevolg is dat je klikbudget sneller op is en het lastiger wordt om je doelen te behalen. Daarom is onze aanpak op zo’n manier ingericht dat we ervoor zorgen dat de websitebezoekers die via je Google advertenties op je website komen zo relevant mogelijk zijn. Zo neemt de kans op conversie toe, dalen de klikkosten en wordt de kans dat je jouw doelen behaald een stuk groter. We onderzoeken op welke zoekwoorden je doelgroep zoekt en hoe vaak ze dat gemiddeld per maand doen. Daarbij kijken we ook

ook naar de intentie achter de gevonden zoekwoorden. We stellen de doelen vast en spreken af welke uitingen er in jouw zoekmachine advertentie(s) gebruikt gaan worden. We richten de advertenties in, leggen deze aan jullie voor ter goedkeuring en zorgen ervoor dat Google Analytics goed wordt ingericht, zodat we zeker weten dat de doelen ook goed gemeten worden. We richten Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten. Nadat we live zijn gegaan, gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren.

Plan een adviesgesprek

Via een online meeting bespreken we je doelstellingen

Onderzoek en voorstel

Bij een klik van beiden werken we een plan van aanpak uit.

Je bedrijf laten groeien!

Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in.

Ervaringen uit de praktijk

Vertrouw ons zeker niet gelijk op ons woord. De resultaten die wij behaalden voor onze opdrachtgevers spreken voor zich.

Stuur ons een bericht

Meer informatie over onze dienstverlening of een gratis adviesgesprek aanvragen? 

+31(0)621173752
+31(0)85-0603550
info@robinonlinemarketing.com
363-548-0486

© ROM is een onderdeel van Robin Online Marketing & Consultancy B.V.  |  Alle rechten voorbehouden

WhatsApp Direct contact via WhatsApp